Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Courgette/kartoffelgratin

Courgette/kartoffelgratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Courgetter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.kartofler
750 g.courgetter
2 bdt.persille
6 salvieblade
1 spsk.sennepskorn
3 skivertoastbrød
100 g.smør
 salt
 peber
 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Vask courgetterne, som helst skal være ret slake til denne ret, og skær stænglerne af Blanchér dem hele i 5 minutter i kogende vand tag dem op af vandet med en hulske og læg dem til afdrypning Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver Blanchér nu kartoffelskiverne i 5 minutter i det samme letsaltede, kogende vand Hæld dem op i en sigte til afdrypning og afsvaling Blanchér sennepskornene 5 minutter i kogende vand Hak persille og salvieblade og bland med sennepskorn og blødt smør Skær skorpen af toastbrødet og skær skiverne i bittesmå terninger og mos dem med en gaffel ind i smør/krydderurteblandingen kryder med salt og peber Smør et ildfast fad med smør Læg kartoffelskiverne taglagt i fadet Drys med salt og peber Hæld fløden over Skær courgetterne i skiver - tykkere end kartoffelskiverne - og læg dem ovenpå kartoflerne Kom krydderurteblandingen i en sprøjtepose med en stor tylle og sprøjt det i et pænt mønster over courgetterne Gratinen bages på mellemste rille i ca. 30 minutter ved 200 grader.

Gratinen smager bedste varm og kan bruges enten som hovedret sammen med brød eller som tilbehør




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 20539 gange,
og udskrevet 227 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu