revet parmesan (helst frisk) eller revet emmenthaler 25 g. revet parmesan (helst frisk) eller revet emmenthaler
Opskrift:
Riv courgetterne groft og tryk overflødig væde af Rist courgetter og løg let i olivenolien, drys salt og peber på og bland kartofler, basilikum og skinke i. Pisk æg og ost sammen og hæld blandingen over courgetterne. Lad æggemassen stivne let i bunden, og sæt derefter panden i ovnen ved 200-225 grader, Efter ca. 20 min. er æggemassen hævet og gyldenbrun.
Serveres direkte fra oven med Tomatsalat og brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 18826 gange, og udskrevet 554 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider