Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Courgetteæggekage med kartoffel, parmesan og lufttørret skinke

Courgetteæggekage med kartoffel, parmesan og lufttørret skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Courgetter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
200 g.courgetter
1 spsk.olivenolie
4 finthakkede skalotteløg
 salt
 peber
2 kogte, skivede kartofter
3-4 friske basilikumblade eller 1 tsk. tørret basilikum
50 g.fintstrimlet lufttørret skinke (kan udelades)
6 æg
25 g.revet parmesan (helst frisk) eller revet emmenthaler
 
 
 


Tilbehør:
Tomatsalat og brød.
Opskrift:

Riv courgetterne groft og tryk overflødig væde af Rist courgetter og løg let i olivenolien, drys salt og peber på og bland kartofler, basilikum og skinke i. Pisk æg og ost sammen og hæld blandingen over courgetterne. Lad æggemassen stivne let i bunden, og sæt derefter panden i ovnen ved 200-225 grader, Efter ca. 20 min. er æggemassen hævet og gyldenbrun. Serveres direkte fra oven.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 18073 gange,
og udskrevet 520 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu