Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Courgetteæggekage med kartoffel, parmesan og lufttørret skinke

Courgetteæggekage med kartoffel, parmesan og lufttørret skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Courgetter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.courgetter
1 spsk.olivenolie
4 finthakkede skalotteløg
 salt
 peber
2 kogte, skivede kartofter
3-4 friske basilikumblade eller 1 tsk. tørret basilikum
50 g.fintstrimlet lufttørret skinke (kan udelades)
6 æg
25 g.revet parmesan (helst frisk) eller revet emmenthaler
 
 
 


Tilbehør:
Tomatsalat og brød.
Opskrift:

Riv courgetterne groft og tryk overflødig væde af Rist courgetter og løg let i olivenolien, drys salt og peber på og bland kartofler, basilikum og skinke i. Pisk æg og ost sammen og hæld blandingen over courgetterne. Lad æggemassen stivne let i bunden, og sæt derefter panden i ovnen ved 200-225 grader, Efter ca. 20 min. er æggemassen hævet og gyldenbrun. Serveres direkte fra oven.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 18424 gange,
og udskrevet 542 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu