Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidkålssuppe II

Hvidkålssuppe II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 literhønsebouillon
5 dl.snittet hvidkål
1/2 finthakket løg
3 storekartofler
3 stilkeblegselleri
1 bundtpersille
1 dl.creme fraiche 18%
 salt
 peber
 
 
 


Opskrift:

Bouillonen laves evt. af bouillonterninger og vand. Bringes i kog to tilsættes den fintsnittede hvidkål og løget. De skrællede kartofler rises og tilsættes sammen med snittet blegselleri. Suppen koger i ca. 15 minutter, hvorefter den hakkede persille og creme fraichen kommen i. Smag til med salt og peber. Serveres med flutes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (11 stemmer)

Opskriften er vist 30771 gange,
og udskrevet 791 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kjeld Larsen  -  2010-02-01 19:07:45
Alletiders Kogebog. Må det blive forklaret, hvad der menes med: kog to tilsættes og kartofler rises og kommen i? Med venlig hilsen Kjeld Larsen


  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg blev meget overrasket over denne suppe. den er billig, sund, nem at lave og rigtig rigtig velsmagende!