Bouillonen laves evt. af bouillonterninger og vand. Bringes i kog to tilsættes den fintsnittede hvidkål og løget. De skrællede kartofler rises og tilsættes sammen med snittet blegselleri. Suppen koger i ca. 15 minutter, hvorefter den hakkede persille og creme fraichen kommen i. Smag til med salt og peber. Serveres med flutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(11 stemmer)
Opskriften er vist 32505 gange, og udskrevet 832 gange.
Kommentarer
Kjeld Larsen - 2010-02-01 19:07:45 Alletiders Kogebog.
Må det blive forklaret, hvad der menes med:
kog to tilsættes
og
kartofler rises
og
kommen i?
Med venlig hilsen
Kjeld Larsen
- 0000-00-00 00:00:00 Jeg blev meget overrasket over denne suppe. den er billig, sund, nem at lave og rigtig rigtig velsmagende!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider