Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Porretærte med baconsalat

Porretærte med baconsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2-3 

HovedretterRet : Hovedretter - GrøntsagsTærte

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Dej:
180 g.mel
80 g.smør
½ tsk.salt
1 dl.koldt vand
 
 Fyld:
25 g.smør
300 g.grofthakkede porrer
2 1/2 dl.Karolines Mornay Sauce
3 æg
1/2 tsk.revet muskatnød
1/2 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 Baconsalat:
150 g.bacon i tynde skiver
300 g.hovedsalat revet i grove stykker
 


Opskrift:

Dej:
Bland mel, salt og persille i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen til det ligner revet ost. Saml hurtigt dejen. Tryk den ud i en springform (ca. 22 cm i diameter). Lad dejen gå halvt op ad formens side. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time. Forbag bunden og lad den køle lidt af.

Fyld:
Smelt smørret i en pande på stort blus og ved kraftig varme, uden at det bruner. Svits porrerne i ca.3 min. Rør Mornay Sauce og æg sammen og tilsæt muskatnød, salt, peber og de svitsede porrer. Fordel fyldet i den forbagte bund.

Baconsalat:
Læg baconskiverne i en lille bradepande (ca. 19 x 26 cm) og steg baconen sammen med tærten. Tag den gyldne og sprøde bacon ud efter ca. 25 min. og læg den på fedtsugende papir. Hak baconen groft. Anret de revne salatblade og bacon lagvis i en skål og server baconsalaten sammen med den lune porretærte.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (7 stemmer)

Opskriften er vist 21845 gange,
og udskrevet 484 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hardy Bach  -  2015-03-10 16:10:53
Pesillen i forklaringen under dejen, står ikke i opskriften?


charlotte  -  2008-09-30 16:07:12
hvor mange grader bager du den ved og hvor længe ?