Kør mel og smør til en grynet masse i en foodprocessor. Tilsæt kvark og kør 1 min. Rul den ud og beklæd en tærteform (24 cm). Sæt formen på køl ½ time. Forbag tærtebunden ved 175° i 20 min.
Vend torskestykkerne i lidt salt og karry. Skyl evt. de soltørrede tomater for salt og kom dem i en sauterpande med porrer, persille og ½ dl vand. Kog vandet væk under låg og lad det køle lidt af.
Pisk æg, mælk og kvark med lidt salt og peber og vend torskestykker og porrefyld i. Fordel fyldet i tærten og bag den ved 175° i 35 min., eller til æggemassen er stivnet, og tærten har taget lidt farve.
Grønsager pr person: 115g
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(10 stemmer)
Opskriften er vist 12713 gange, og udskrevet 486 gange.
Kommentarer
Anette - 2007-06-17 13:52:49 Lækker porretærte med en fantastisk energifordeling. Til dem som undgår at lave opskriften fordi der er torsk i, så smager den slet ikke igennem af det - bl.a. p.g.a. karryen. Så en god måde at få fisk på, hvis man ikke ellers er den store fiskespiser.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider