rom eller grand manier 1 gl. rom eller grand manier
Opskrift:
Sortebær blendes og presses gennem en si.
Blommer piskes med sukker. Rom og sortebær tilsættes.
Fløde piskes. Hvider piskes stive.
Fløden vendes i bærblandingen. Hviderne vendes i.
Isen røres et par gange under indfrysningen.
Tips:
Der kan med fordel andvendes en større mængde bær,
saften skal så koges lidt ind inden anvendelse.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10074 gange, og udskrevet 197 gange.
Kommentarer
mami - 2010-02-13 16:22:10 jeg kan godt lige meget sortebæris. Jeg tror det er bedste is i hele verden.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider