Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spinattærte med mandler og fetaost

Spinattærte med mandler og fetaost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.Nutana hel spinat (frossen)
1 spsk.olie
100 g.Nutana porrer i skiver (frosne)
125 g.fetaost, smuldret
90 g.cheddarost, revet
5 æg, let sammenpiskede
16 arkfilodej
1/3 dl.olivenolie
1 æg, til pensling
100 g.mandler, hakkede
1 spsk.sesamfrø
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 200°C. Smør en bradepande med olie. Porrerne ristes let på en pande sammen med mandlerne, kommes i en røreskål og blandes med spinat, ost, æg. Smages til med salt og peber. Røres grundigt igennem, osten skal være jævnt fordelt. 1 ark filodej placeres i bunden af bradepanden så kanterne hænger udover. Der laves yderligere 7 lag, hvor der pensles med olie imellem hvert lag. De resterende dejark dækkes med et fugtigt klæde, så de ikke tørre ind. Kom spinatfyldet ud over filodejen, og bøj kanterne ind mod midten. De sidste 8 ark dej pensles med olie, og lægges oven på fyldet. De skal lukkes godt ned langs siderne af bradepanden. Toppen pensles med æg og drysses med sesamfrø. Bages i ovnen 35-40 min ved 220°C og serveres straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17013 gange,
og udskrevet 429 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

pigen der laver mad til mor:)  -  2008-02-18 17:02:40
Tærten er god, jeg brugte bare en købe dej:_) Og puttede lidt bacon er hytteost i, og så lidt grønsager. og den fik vi sammen med noget laks og så noget salat:b Så jeg havde en meget stolt mor thi hi:P