Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græsk spinattærte

Græsk spinattærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :


Græsk spinattærte, billede 4 Græsk spinattærte, billede 1 Græsk spinattærte, billede 2 Græsk spinattærte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 pk.filo-dejplader
 
600 g.hakket spinat
150 g.revet emmentaler e.l.
175 g.porrer el. forårsløg
1 æg
 
 Pensling:
1 æg
 


Opskrift:

Porrerne svitses kort, spinaten tilsættes så den kan tø, hvis den er frossen. Hvis den er frisk skal den nærmest kun vendes i.

Dejpladerne lægges i springform eller tærteform og pensles med æg imellem lagene for at ”lime” dem sammen.

Osten blandes i de svitsede grøntsager og 1 æg tilsættes. Blandingen fordeles i formen og tærten dækkes af de sidste dejplader, så den bliver helt lukket.

Tærten bages i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn til den er gylden.

Tips:

Det kan anbefales at spise denne ret på "græsk", hvilket vil sige at servere en masse retter samtidig (tzatziki, lammekoteletter, salat, farserede tomater og peberfrugt, bagt feta m.m.m.), og nærmest spise det som en del af en buffet.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (7 stemmer)

Opskriften er vist 63772 gange,
og udskrevet 1189 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu