Da vinbladene er ret salte bør de udblødes i koldt vand i et par timer.
Fyld:
løg og hvidløg hakkes og røres med ris, fårefars, æg, persille, salt og krydderier.
Vinbladene lægges med den blanke side nedad.
1 spsk. fyld kommes på hvert blad og de rulles sammen til små pakker.
Et lag vinblade lægges i bunden af en dyb pande eller gryde.
De fyldte vinblade lægges tæt ved siden af hinanden med åbningen nedad, så de ikke åbner sig.
En tallerken lægges over rullerne som pres og 1 dl. vand hældes ved.
Rullerne småkoger under låg ca. 20 min., til de føles faste.
Væden hældes fra og de serveres varme.
Serveres med yoghurt smagt til med hvidløg og et groft brød.
Tips:
Yoghurten kan hældes i et kaffefilter og drænes for vand i et par timer, inden den tilsættes presset hvidløg, salt, peber og lidt hakket persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 18287 gange, og udskrevet 380 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider