Kommentarer
modersvilje - 2019-02-28 12:54:10 Skal rødbederne være varme når de skæres i skiver?
per b. - 2017-01-10 15:05:17 gode rødbeder. brugte et glas lyng honning som erstatning for samme mængde sukker. Rigtig god smag. :)
Susanne - 2016-10-23 15:33:49 Nem opskrift at gå efter. Allertiders kogebog opskrifter er gode. Har brugt dem rigtig meget👍
frank - 2016-07-10 09:46:17 der skal sku ikke hvidløg i
Jens - 2016-03-20 09:45:01 SUPER nem og god :)
Janus - 2015-10-20 19:34:17 Hvor længe skal de stå før man må kaste sig over dem?? 😋
kurt konstmann - 2015-04-17 20:18:33 Hvad er skiver af peberod I skiver?
anton smith - 2014-12-13 14:22:07 rigtig, rigtig god og nem at arbejde med TAK
- 2014-12-07 20:06:40 Vi elsker den opskrift her i familien... Og en fantastisk værtindegave
Henning - 2014-11-17 12:47:40 super opskrift, jeg udelader dog nellikker, og havde ikke dildskærme , så brugte tørret dild smager udemærket
Charlotte jensen - 2014-10-28 15:02:58 Smager dejligt, prøv at bruge æggedeleren til at skiveskære rødbederne - det er super hurtigt, hvis man har de små runde rødbeder!
LS - 2013-09-14 12:38:28 En sikker favorit her i huset, masser af spændende smag.
- 2013-09-09 14:36:32 Bruger nu mini egen opskrift men har da lyst at prøve noget nyt ved næste syltning
Tummelumsen - 2013-07-26 09:53:12 Vores står i køkkenskabet 3-4 uger og "trækker". Denne opskrift er tip-top nem, og rødbederne smager lææækkert-lækkert-lækkert.......
Mig - 2013-03-16 11:48:08 Helt igennem en lækker opskrift - lavede den helt uden nogen form for ændringer i opskriften og rødbederne blev så lækre.
Kniven du bruger, hvor er den fra ? Jeg ville ønske at jeg også kunne få riller i mine rødbeder :-)
Michael - 2013-02-24 01:03:33 Hvor længe anbefaler folk, at de står i lagen, før man bruger af dem? :-)
Svitlana - 2012-11-30 11:24:25 Den opskrift er bare så nem og god! Vi elsker den!
Benny Hansen - 2012-09-22 10:41:17 Det er bare den bedste opskrift jeg nogen sinde har prøvet.
Anja - 2012-09-11 10:23:14 Det er bare super nemt godt og så smager de mega godt ;)og det beste af det hele så kan man sige til sin gæster så er der hjemme syltet rødbeder til den danske hakke dreng med nye kartofler blødeløg og en rigtig god fed brun sovs så får man det ikke bedere
- 2012-07-12 21:47:54 Har lige lavet dem. Glæder mig til at smage dem. Det var super nemt. Det er første gang jeg sylter noget :)
Tanja - 2012-04-14 13:44:47 Bliver peberrods smagen gennemtrængende? Jeg er nemlig ikke så glad for peberrod:)
Peter - 2010-12-23 15:13:38 Fyld bare flere hvidløg i, de bliver næsten bedre end rødbederne!!
larsimerco - 2010-09-10 22:48:38 prøv at tilføje 2-3 stjerneanis.
- 2010-02-16 08:53:59 Brugte frisk rosemarin og hvidløg, smager virkelig lækkert
C - 2010-01-10 22:06:58 Hvor længe skal de stå i lage førend de kan spises?
Århus - 2008-12-04 20:49:36 Der er for meget eddike i den - lidt mindre gør underværker
Ann - 2008-09-29 13:02:40 Rigtig god opskrift. Har selv tilføjet persille til opskriften, og udeladet nellikker. Tisset bliver altså rødt af at spise mange rødbeder.
Back - 2008-09-27 15:51:47 Glimrende opskrift, dog må jeg sige at jeg personligt foretrækker rødbeder UDEN riller ;)
AL - 2008-09-02 14:31:47 Ca. 1 spsk. salt pr. liter vand !
Jyden - 2007-09-24 08:19:21 smag og udseende går op i en højere enhed
Hanne - 2007-09-10 01:35:45 det er ikke en "billedopskrift" efter min mening, da den ikke er detaljeret nok til f.eks. børn og personer med autismne - har ikke "smagt den endnu men glæder mig.
Lisbeth - 0000-00-00 00:00:00 Når man har spist en del af rødbederne i glasset, kan man hælde lidt af rødbedelagen i når man koger rødkål.. pynter og smager godt..
Per - 0000-00-00 00:00:00 Fylder lige knapt 2 litter.
Lissi Green - 0000-00-00 00:00:00 Denne opskrift er til UG
Tina - 0000-00-00 00:00:00 Har KUN været populær her i huset... ekstaordinær og forfinet smag. Mumf
Carsten - 0000-00-00 00:00:00 mange tak for hjælpen - jeg elsker opskriften
misse & mor - 0000-00-00 00:00:00 har ingen komentar den er bare alle tiders
Trine Boe Pedersen - 0000-00-00 00:00:00 Frisk timian istedet for dild er også rigtig godt!
|