Skær de 3 ananas igennem på langs og fjern midterstrengene. Skær ananaskødet fra skallen. Snit det i små terninger og læg dem i skallerne. Fordel likør over.
Fromage:
Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Pisk æggeblommer og florsukker luftigt. Træk husblasen op med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Afkøl husblasen med appelsinsaft og likør, og rør den i æggene. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen. Fordel den halvstive fromage over de halve ananas, som sættes koldt.
Pynt:
Skær appelsinskallen i meget tynde strimler og kog dem i vand og sukker, ca. 5 min. Tag dem op og lad dem tørre. Pynt med appelsinstrimlerne ved serveringen.
Tips:
I stedet for orangelikør kan anvendes friskpresset appelsinsaft.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(49 stemmer)
Opskriften er vist 113145 gange, og udskrevet 2606 gange.
Kommentarer
Kent - 2009-01-03 21:23:03 Kompliment, til denne dessert. Flot, dekorativ og velsmagende. Vi tilføjede rørt is, istedet for fromage.
Susanne - 2008-03-26 08:14:03 Hmm...fandt lige denne opskrift i Karoline2. Ordret. Menden smager stadig godt
Susanne - 2008-01-01 11:12:41 Uhhhh..... den er godt nok lækker. Absolut godkendt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider