Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hytteostpostej

Hytteostpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Oste - Hytteost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
450 g.hytteost 20+ (5%)
200 g.groftrevet knoldselleri
200 g.finthakkede zittauerløg
75 g.usmuttede, grofthakkede mandler
2 æg (str. mellem)
2 spsk.hvedemel
3/4 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 salat
400 g.cherrytomater i halve
100 g.radiser i halve skiver
50 g.finthakket rødløg
 
 Pynt:
 Brøndkarse.
 
 Tilbehør:
240 g.landbrød.
 


Opskrift:

Vend hytteost og de øvrige ingredienser sammen i en skål. Hæld blandingen i et ovnfast fad (ca. 5 x 20 x 20 cm). Bag postejen midt i ovnen. Dæk evt. med bagepapir de sidste 10 min. af bagetiden.

Tomatsalat:
Anret tomater, radiser og løg i et fad. Pynt salaten med brøndkarse.

Server tomatsalaten sammen med landbrød til den varme eller lune hytteostpostej.

Madpakke til i morgen: Hytteostpostej er et afvekslende indslag i madpakken. Server hytteostpostejen på rugbrød sammen med salatblade og pyntet med karse.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 17529 gange,
og udskrevet 380 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lone  -  2009-11-16 17:58:05
Det er da vist en tro kopi fra Arlas hjemmeside... På den står der bagetid 50 min. ved 225 grader


birgith albrektsen  -  2009-10-05 18:19:48
der er ikke anført hvor mange grader, den skal bages ved og hvor længe. Den ser ellers spændende ud


Susanne HM  -  2009-03-10 11:00:14
En meget lækker opskrift. Prøv den! Den vil være på menuen her med jævne mellemrum. 200 grader i ca 1 time. Lav evt en portion kartoffelbåde til også, nu ovnen er tændt


Jannike  -  0000-00-00 00:00:00
Lyder som en rigtig god opskrift, der mangler bare nogle detaljer...hvor længe skal den være i ovnen og ved hvilken temp?