Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldte pandekager med oksekød

Fyldte pandekager med oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Tortilla - Enchalidas

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :

Fyldte pandekager med oksekød, billede 4 Fyldte pandekager med oksekød, billede 1 Fyldte pandekager med oksekød, billede 2 Fyldte pandekager med oksekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
   
125 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
200 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
   
1 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 tsk. Paprika
0.5 tsk. Karry
3 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
8 Hvedetortilla Tortillas med hvedemel, 25 cm. i diameter vejer 70 gram pr stk og indeholder ialt 8 tortilla med en samlet vægt på 560 gram
   


Opskrift:

Oksekødet kommes i en gryde og brunes mens du af og til rører rundt. (Undlad fedtstof til at brune i, det er ikke nødvendigt).

Champignon renses, skæres i skiver og tilsættes. Squashen skylles, skæres i tern og kommes i gryden og simrer med.

Skalotteløg og hvidløg pilles og snittes fint og tilsættes fyldet. Der smages til med tomatpure, paprika, soya, kanel, salt og peber.

Hvedetortillaerne varmes i microbølgeovn i 2-3 minutter. Eller i forvarmet ovn i ca. 6-8 minutter ved 200 grader C alm ovn Se i øvrigt anvisning på pakken.


Fyldet kommes på de varme tortillaer. Disse rulles omkring fyldet og serveres straks.

Dette kan serveres med guacamole og grøn salat




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Fyldte pandekager



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (71 stemmer)

Opskriften er vist 259027 gange,
og udskrevet 6141 gange.


Energi:
KJ total 11214 (2670 kcal)
KJ pr. Pers. 2803 (667 kcal)
Vægt ialt 1431 gram
Vægt pr. Pers. 357 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 783 KJ (186 kcal)
Protein 10.2 gram
Fedt 6.5 gram
Kulhydrat 21.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mia  -  2017-02-18 19:12:33
Hej Hvornår tilsætter du karry? Det står ikke i fremgangsmåden men findes blandt ingredienserne? Vh mia


Line   -  2015-08-25 17:19:34
Det er en mega god pandekage opskrift


Jeanette  -  2014-09-18 23:38:09
Kom vand på brødet inden opvarmning, så forbliver de bløde.


kiley  -  2012-05-17 09:27:55
Jeg foretrækker også pandekager i stedet for tortillas. Pandekager kan købes færdiglavede billigt, og så er det bare fyldet man skal koncentrere sig om at lave. Desuden er pandekager lækre og bløde, selv om de er blevet varmet godt og grundigt igennem, hvorimod tortillas ofte er for sprøde og går nemt i tusind stykker.


Mette  -  2011-10-11 08:39:31
ej det mener i ikke vel der skal da kun være oksekød i


susanne  -  2011-10-07 16:06:58
jeg vil gerne prøve denne opskrift ,og synes det er rigtig godt med kanel i farsen,det smager nemlig rigtig godt .....


Kennet  -  2011-06-20 17:49:35
Det er altså sindsygt lækkert med kanel til kødet! :) jeg troede det heller ikke da jeg så det først, men de smager bare super godt. :) normalt for at gøre de købte pandekager lidt mere spændende, så laver jeg fyldet, ruller det ind i pandekagerne, og så kommer jeg ost på. :) så ind i ovnen med det til det smelter. :D det bare godt. :D


Marianne  -  2011-05-30 19:46:00
Jeg sprang champignonerne over og brugte almindelig løg, men sovsen smagte helt fantastisk :-) Super lækkert med de spændende krydderier :)


Kit  -  2011-03-18 16:50:33
Det skal hel klart prøves. Men jeg skifter champignon ud med gulerødder, da familien ikke spiser champignon


Vibeke  -  2010-11-02 16:29:39
Kanel synes umiddelbart upassende til kød men prøv det - i meget små mængder; det giver en fantastisk finish på smagen så JEG er helt klart med på kanelen....


L  -  2009-06-04 20:28:46
Det her er hel klart min yndling, jeg er hel vild med den, men jeg syntes godt nok heller ikk at der skal kanel i, det skal da ikk blandes med kød.


Birthe  -  2008-11-13 13:17:35
Jeg undlader gerne kanel, synes ikke det passer til varm mad.


Line  -  2007-08-03 14:00:44
lækre pandekager


Sunshine  -  2007-05-11 10:34:28
Selvfølgelig er hjemmelavede totillas bedst til børn, men det er ikke alle, der kommer sent hjem og skal nå at lave mad til børnene, der har tid til at bage dem selv. Hjemme hos os kan vi godt overleve købte totillas! Vi ruller fyldet ind i totillaerne inden de kommer i ovnen, så bliver de ikke så hurtigt koldeved servering. Vi serverer dem med hjemmelavet gucamole og frisk salat. Børnene ELSKER dem simpelthen. Hvis de skal have et ekstra pift, så bland en dåse baked beans (m. chilisovs - evt. blendet) sammen med kødet. Det smager helt fantastisk.


merete  -  2007-04-21 11:33:06
hjemmebagte pandekager er bedre end tortillaer, især hvis du har børn