Græskarpie

Græskarpie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Pie

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

HøjtidHalloween

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Græskarpie, billede 4 Græskarpie, billede 1 Græskarpie, billede 2 Græskarpie, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
175 g.hvedemel
125 g.smør
4 spsk.sukker
1 tsk.kanel
2-3 spsk.cremefraiche 18%
 
 Fyld:
2 koppergræskarmos
1 kopsødmælk
6 store spsk. honning
4 æg
2 tsk.blandede krydderier
 
Opskrift:
Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker og creme fraiche, og ælt dejen let sammen. Læg dejen i køleskab et par timer.

Rul 3/4 af dejen ud, og beklæd en tærteform hermed.

Fordel fyldet i tærtebunden. Rul resten af dejen ud, og skær den i smalle strimler. Flet strimlerne over fyldet. Bag tærten ca. 60 min. ved 200 grader C. alm. ovn på midterste ovnrille.

Drys tærten med lidt flormelis lige inden den skal spises, den kan serveres lun eller kold.


karakterer:
Opskriften er vist 39338 gange,
og udskrevet 1145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2007-10-24 16:26:49
Af krydderier brugte jeg 1 tsk. kanel, ½ tsk. ingefær og ½ tsk. muskat, bagte den i en 27 cm. diameter tærteform, 400 g, græskarmos, 2½ dl. mælk og 200 g. honning.

joan  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er blandede krydderier ?