Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ostefarserede squashblomster

Ostefarserede squashblomster, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squashblomster

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
125 g.ricottaost
60 g.mozzarella, fintrevet
2 spsk.purløg, klippet
12 squashblomster
40 g.hvedemel
 
 Dej:
120 g.hvedemel
1 æg, let sammenpisket
1 1/3 dl.koldt vand
 olie til stegning
 
 Sauce:
1 spsk.olivenolie
1 lilleløg, finthakket
1 fedhvidløg, presset
425 g.flåede tomater fra dåse
½ tsk.tørret oregano
 


Opskrift:

Bland ricotta, mozzarella og purløg i en lille skål.

Luk ganske forsigtigt squashblomsterne op. Fjern støvdragerne og put osten ind i blomsterne med en lille ske. Blomsterne lukkes forsigtigt igen, og enderne snoes let til. Blomsterne vendes i mel. Overskydende mel rystes forsigtigt af.

Dej:
Melet lægges i en mellemstor skål, lev en lille fordybning i midten. Æg og vand hældes heri, og væsken piskes sammen med melet. Pisk til dejen er helt fri for klumper.

Olien opvarmes i en stor gryde. Med en tang dyppes hver enkelt blomst først i dejen. Dernæst dybsteges den i olie til den er gylden. De færdige blomster læges på fedtsugende papir. Squashblomsterne serveres med tomatsaucen.

Tomatsauce:
Olie i en lille gryde. Løget sauteres ved midelvarme i 3 minutter. Tomater og oregano hældes i under omrøring. Saucen bringes i kog og simrer i ca 10 minutter.

Serveres meget varm.

Tips:

Små squashblomster sider ofte sammen med en lillebitte squash. Store squashblomster kan enkelte gange købes for sig.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8416 gange,
og udskrevet 136 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu