Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cremet squash-omelet

Cremet squash-omelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Cremet squash-omelet, billede 4 Cremet squash-omelet, billede 1 Cremet squash-omelet, billede 2 Cremet squash-omelet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
5 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   


Opskrift:

De to squash snittes i meget tynde skiver. Varm halvdelen af olien og halvdelen af smørret op i en pande. Sauter squashskiverne heri til de er gyldne, 5-10 minutter. Tilsæt presset hvidløg og vend rundt. Løft squashene over på en tallerken og tør panden af med køkkenrulle

Pisk æggene med fløde, salt og peber. Varm panden op igen, tilsæt resten af olien og smørret. Når smørret bruser tilsættes æggene. Rør forsigtigt i panden med bagsiden af en ske. Steg omeletten i 1 minut mens panden hældes og rystes. Vær omhyggelig med at løfte op i æggemassen så den bliver ensartet stegt.

Når omeletten er næsten færdig, fordeles squashen ovenpå. Dæmp varmen og steg i 5 minutter til omeletten begynder at slippe pandens kanter. Tag panden fra varmen og drys med parmesan. Læg låg på panden og lad osten smelte i 2 minutter. Lad omeletten glide over på en tallerken eller et fad og skær den ud.

Serveres med salat

Tips:

Parmesan er allerbedst når du køber den i hele stykker og selv river den efter behov.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 38153 gange,
og udskrevet 508 gange.


Energi:
KJ total 6190 (1473 kcal)
KJ pr. Pers. 3095 (736 kcal)
Vægt ialt 1095 gram
Vægt pr. Pers. 547 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 565 KJ (134 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 11.9 gram
Kulhydrat 2.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2012-08-30 11:21:17
1 squash regnes til 300 g.