Kommentarer
- 2012-03-07 19:00:46 15 min?!
Per - 2009-01-19 22:13:25 Man kan da godt lave rasp af glutenfrit brød.
- 2009-01-18 14:43:43 Det er da ekstremt vildledende at skrive, at der skal bruges rasp i en glutenfri opskrift!
Michael kok - 0000-00-00 00:00:00 vær aldrig bange for at bruge urter, krydderrier og grøntsager lidt mere end der står i opskrifterne
Michael kok - 0000-00-00 00:00:00 alle ingredienserne skal være groft hakket og friske, så kommer den dejlige smag
michael kok - 0000-00-00 00:00:00 prøv med bredbladet persille, friake grøntsager, og lidt mere krydderrier, så smager den fantastisk, har lige serveret det for 55 kvinder, ( og de var meget vilde med det ) og da det er kvinder vi snakker om, så siger det jo det hele :-)
jan - 0000-00-00 00:00:00 hvilken karen blixen roman er dette fra det er helt sikkert ikke fra afrika, det smager mere som fra Lolland, ingen smag. nul krydder.
|