Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Afrikansk Farsbrød (struds)

Afrikansk Farsbrød (struds), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Struds - Hakket strudsekød

Oprindelsesland : Afrika

AfrikaIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.hakket strudsekød
400 g.hakket røget bacon
2 tsk.salt
1 tsk.peber
1 tsk.allehånde
1 stordusk persille
1 bundtpurløg
1 løg
1 grønpeber
2 dl.rasp
2 Æg
2 dl.bouillon
Opskrift:
Røres sammen og hældes i en bageform

Bages i ca. 15 min ved 175 grader

Herefter blandes 2 dl. Chillisovs ca. 100 g blødt smør

hældes over farsen som bages yderligere 45 min.

Tages ud af formen og skæres i skiver og serveres med kartofler, ris eller grøn salat eller andet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (20 stemmer)

Opskriften er vist 48383 gange,
og udskrevet 878 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-03-07 19:00:46
15 min?!

Per  -  2009-01-19 22:13:25
Man kan da godt lave rasp af glutenfrit brød.

  -  2009-01-18 14:43:43
Det er da ekstremt vildledende at skrive, at der skal bruges rasp i en glutenfri opskrift!

Michael kok  -  0000-00-00 00:00:00
vær aldrig bange for at bruge urter, krydderrier og grøntsager lidt mere end der står i opskrifterne

Michael kok  -  0000-00-00 00:00:00
alle ingredienserne skal være groft hakket og friske, så kommer den dejlige smag

michael kok  -  0000-00-00 00:00:00
prøv med bredbladet persille, friake grøntsager, og lidt mere krydderrier, så smager den fantastisk, har lige serveret det for 55 kvinder, ( og de var meget vilde med det ) og da det er kvinder vi snakker om, så siger det jo det hele :-)

jan  -  0000-00-00 00:00:00
hvilken karen blixen roman er dette fra det er helt sikkert ikke fra afrika, det smager mere som fra Lolland, ingen smag. nul krydder.