skrællet udkernet squash600 g. skrællet udkernet squash
150
g.
knoldselleri150 g. knoldselleri
fransk suppevisk fransk suppevisk
1½
liter
suppe1½ liter suppe
citronsaft efter smag citronsaft efter smag
salt salt
peber peber
Opskrift:
Hak løgene. Damp dem klare i smørret. Tilsæt skrællet, udkernet squash og selleri i tern. Tilsæt grønsager, visk og suppe. Kogetid ca ½ time.
Fjern visk, afkøl suppen lidt. Findel på blender eller gnid den gennem en sigte. Citronsaft, salt og peber tilsættes efter smag.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11429 gange, og udskrevet 164 gange.
Kommentarer
Lisbeth Wiik - 0000-00-00 00:00:00 dejlig suppe, man behøver ikke at skrælle og udkerne squashene, hvis de er små og nye.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider