Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ovnbagt squash med æg og ost

Ovnbagt squash med æg og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ovnbagt squash med æg og ost, billede 4 Ovnbagt squash med æg og ost, billede 1 Ovnbagt squash med æg og ost, billede 2 Ovnbagt squash med æg og ost, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.squash skåret i skiver
1 stortløg, hakket
1-2 fedhvidløg
1 spsk.olivenolie
2 spsk.hakket persille
2 spsk.frisk basilikum eller 2 tsk. tørret
 salt
 friskkværnet peber
 
1 dl.kvark 5%
4 æg
100 g.reven ost
 salt
 friskkværnet peber
 
 hakket persille
 


Opskrift:

Skær squash i skiver. Hak løg og hvidløg.

Svits løg i oliveolie, til de er klare. Tilsæt squash, hvidløg og hakket kryddergrønt og svits alt 2-3 minutter ved høj varme.

Tænd ovnen. Indstil den på 175 grader C. alm. ovn.

Hæld squashskiver i oliegnedet ovnfast fad. Pisk kvark og æg sammen. Tilsæt reven ost. Hæld æggemassen over grøntsagerne.

Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen i 20-30 minutter, til æggemassen er stivnet og overfladen gylden. Sluk for ovnen 10 minutter før retten er færdig. Drys hakket persille over ved serveringen.

Server som selvstændig forret eller frokostret med grove flute eller som tilbehør til kylling, hamburgerryg eller stegt fisk.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 68433 gange,
og udskrevet 1871 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

KR  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god, jeg lod squashblandingen blive i panden og hældte kvark/æg/osteblandingen over og satte panden i ovnen (panden skal selvfølgelig kunne tåle det) - og det blev rigtig godt