| |
|
Små lammepiroger
Små lammepiroger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| | Dej: Dej: | 1 | dl. | grahamsmel1 dl. grahamsmel | 200 | g. | hvedemel200 g. hvedemel | 1 | tsk. | bagepulver1 tsk. bagepulver | 0.5 | tsk. | salt0.5 tsk. salt | 100 | g. | smeltet margarine100 g. smeltet margarine | 1 | dl. | mælk1 dl. mælk | | | | | | Fyld: Fyld: | 200 | g. | fårefars200 g. fårefars | 1 | lille | finthakket løg1 lille finthakket løg | 1 | spsk. | olie1 spsk. olie | 0.5 | dl. | vand0.5 dl. vand | 1 | spsk. | rosiner1 spsk. rosiner | 0.5 | | citron, reven skal heraf 0.5 citron, reven skal heraf | 0.25 | tsk. | koriander0.25 tsk. koriander | | | salt salt | | | peber peber | | | | | | æg til pensling æg til pensling | | | |
| |
Dej:
De tørre ting blandes i en skål.
Margarine og mælk tilsættes, og dejen æltes let sammen.
Fyld:
Kød og løg svitses 3-4 min. i en gryde i olien.
Vand, rosiner, citronskal, koriander, salt og peber tilsættes, varmes igennem og smages til.
Fyldet afkøles lidt.
Dejen rulles ud i en tynd plade og udstikkes i cirkler med et glas.
1 lille spsk. fyld lægges på hver.
Pensles med æg i kanten og foldes sammen.
Kanten trykkes til med en gaffel, og piroggerne pensles med æg.
Bagetid ca. 15 min. ved 200 grader på midterste ovnribbe.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7345 gange, og udskrevet 239 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 2010-05-08 18:37:23 Den dej kan jeg ikke få til at hænge sammen :(
|
|