Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Majspandekager med kødfyld

Majspandekager med kødfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Majs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
75 g.hvedemel
75 g.majsmel
3 dl.mælk
3 æg
1/2 tsk.salt
35 g.margarine
2 løg, finthakkede
20 g.margarine
300 g.hakket oksekød
1 dl.tomatpuré
1/2 tsk.chili eller cayennepeber
 peber
 


Opskrift:

Pandekager:
Rør mel og mæl sammen. Rør salt og æg i. Smelt margarinen og rør det i dejen. Bag pandekager af dejen, de skal bages, så de er lyse på begge sider.

Fyld:
Svits løgene i margarinen i en gryde. Smid oksekødet i og svits et par min. Tilsæt tomatpuré og krydderier og lad det småkoge i 10 min.

Smør et ovnfast fad. Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen og læg dem i fadet med sammenføjningen nedad. Smør dem lidt på oversiden.

Bages i ovnen i 10-15 min. ved 225°.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (25 stemmer)

Opskriften er vist 23929 gange,
og udskrevet 912 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karin  -  0000-00-00 00:00:00
revet ost ovenpå ville være godt


Anja  -  0000-00-00 00:00:00
Lidt tilbehør kunne være en god gang salat