Majspandekager med kødfyld

Majspandekager med kødfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Grøntsager - Majs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
75 g.hvedemel
75 g.majsmel
3 dl.mælk
3 æg
0.5 tsk.salt
35 g.margarine
2 løg, finthakkede
20 g.margarine
300 g.hakket oksekød
1 dl.tomatpuré
0.5 tsk.chili eller cayennepeber
 peber
 
Opskrift:
Pandekager:
Rør mel og mæl sammen. Rør salt og æg i. Smelt margarinen og rør det i dejen. Bag pandekager af dejen, de skal bages, så de er lyse på begge sider.

Fyld:
Svits løgene i margarinen i en gryde. Smid oksekødet i og svits et par min. Tilsæt tomatpuré og krydderier og lad det småkoge i 10 min.

Smør et ovnfast fad. Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen og læg dem i fadet med sammenføjningen nedad. Smør dem lidt på oversiden.

Bages i ovnen i 10-15 min. ved 225°.





karakterer:
Opskriften er vist 26463 gange,
og udskrevet 995 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
revet ost ovenpå ville være godt

  -   2005-01-01 01:01:01
Lidt tilbehør kunne være en god gang salat