Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cremet hønsekødssuppe

Cremet hønsekødssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

SuppeRet : Suppe - Cremesuppe - Cremesupper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1200 g.frilandskylling
 salt
 peber
 olie
1 stortløg
½ porre
2 stilkebladselleri
2 fedhvidløg
1 laurbærblad
1 kvisttimian
9 dl.hønsebouillon
 dl.kaffefløde
 lidt olivenolie til pynt
 
 Opbagning:
60 g.smør
60 g.mel
 dl.mælk
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 200 grader. Drys kyllingen med salt og peber og brun den i almindelig olie. Hak løg, porre og bladselleri groft. Hæld grøntsagerne i en gryde sammen med hvidløg, laurbærblad og timian. Læg kyllingen i gryden og tilsæt hønsebouillon. Bring det i kog. Lad det simre i ovnen i 50 minutter. Dryp kyllingen indimellem.

Smelt smørret. Når det bruser, tilsættes melet. Varm det igennem på mellemste blus under omrøring, indtil det er lysebrunt. Opvarm mælken i en gryde og tilsæt det lidt ad gangen under omrøring.

Når kyllingen er færdig, lægges den til side for at hvile. Hæld suppen igennem en si. Bring sovsen i kog og tilsæt suppen lidt ad gangen. Tilsæt kaffefløde og pisk det i. Suppen smages til med salt og peber. Skær kyllingen ud, læg stykkerne i skåle og hæld suppen over. Læg det sprødstegte kyllingebryst øverst. Til sidst dryppes med olivenolie.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 31720 gange,
og udskrevet 520 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu