Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammeculotte med rosmarin-honningsky

Lammeculotte med rosmarin-honningsky, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Lammeculotte med rosmarin-honningsky, billede 4 Lammeculotte med rosmarin-honningsky, billede 1 Lammeculotte med rosmarin-honningsky, billede 2 Lammeculotte med rosmarin-honningsky, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Lammeculotter
 olivenolie
2 fedknust hvidløg
1 kvistfrisk rosmarin
1 tsk.honning
1 dl.hvidvin
2 dl.oksebouillon
1 spsk.smør
 salt
 peber
 


Opskrift:

Lammeculotter brunes i en stegegryde i olivenolie sammen med hvidløg. Kom rosmarin, honning hvidvin ved. Kog ind og tilsæt oksebouillon.
Læg låg på gryden og lad dem småstege ved svag varme i 15 minutter.

Tag culotterne op og lad dem hvile, mens skyen gøres klar. Si skyen, kog op og pisk smør i. Smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra honning.

Serveres med ristede kartofler og haricots verts.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (23 stemmer)

Opskriften er vist 34182 gange,
og udskrevet 1162 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

schmith-Eriksen  -  0000-00-00 00:00:00
antonio carluccio anbefaler at man steger culotten på en "bund" af fennikel - og det er godt