Lammeculotter brunes i en stegegryde i olivenolie sammen med hvidløg. Kom rosmarin, honning hvidvin ved. Kog ind og tilsæt oksebouillon.
Læg låg på gryden og lad dem småstege ved svag varme i 15 minutter.
Tag culotterne op og lad dem hvile, mens skyen gøres klar. Si skyen, kog op og pisk smør i. Smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra honning.
Serveres med ristede kartofler og haricots verts.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2
(23 stemmer)
Opskriften er vist 36888 gange, og udskrevet 1249 gange.
Kommentarer
schmith-Eriksen - 0000-00-00 00:00:00 antonio carluccio anbefaler at man steger culotten på en "bund" af fennikel - og det er godt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider