Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græske frikadeller med tomatsalat

Græske frikadeller med tomatsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.hakket lammekød
1  æg
2 fedhvidløg
1 lillehakket løg
1 duskhakket persille
 salt
 peber
2-3 spsk.rasp
 et skvæt danskvand
 


Opskrift:

Steges som mor (eller far) har lært os, efter at farsen har sat sig lidt. Inden frikadellerne vendes, placeres et lille laurbærblad oven på hver.

Serveres med små kartoffelbåde råstegt i olie og en salat bestående af tomater, oliven, fetaost og frisk basilikum med en god olivenolie over (med god mener vi f.eks. en Monini Extra Virgin).




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Græske frikadeller



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 30690 gange,
og udskrevet 608 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Marianne i Nice  -  2014-02-04 12:50:38
Putter også lidt fetaost i og en lille smule kanal - det giver lige den græske smag synes jeg.


Pips  -  2009-05-31 08:31:39
Tjah Jakobsen, så var der da ikke meget græsk tilbage i den opskrift :-/


jakobsen  -  0000-00-00 00:00:00
jeg lavede dem med kalv og flæsk uden rasp plus lidt mælk og mel. de faldt i go jord hos både mand og barn