tomatbåde dryppet med kryddereddike, drysset med salt og hakket løg tomatbåde dryppet med kryddereddike, drysset med salt og hakket løg
Opskrift:
Brødet plukkes i småstykker, overhældes med vand i en røreskål og trækker 10 min. Oksekød, persille, hvidløg, salt og peber samt kanel røres i.
Farsen deles i 12-16 dele, formes som cigarer og sættes på små træspid. Kødet pensles med smeltet smør. Spiddene steges ca. 10 min. øverst i en 250° varm ovn. Alternativt formes farsen til 8-10 ovale bøffer, der pensles og steges 15 min.
Yoghurten smages til og blandes med tern af agurk, der er flækket og skrabet fri for kerner. Salaten pyntes med klippet dild og serveres til kødet sammen med løse ris og tomatsalat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6922 gange, og udskrevet 121 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider