Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Petit Four

Petit Four, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Petit Four, billede 4 Petit Four, billede 1 Petit Four, billede 2 Petit Four, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.Odense marcipan
200 g.sukker
200 g.smør
200 g.æg (ca.4 stk.)
20 g.hvedemel
 
 


Opskrift:

Marzipan og sukker æltes sammen, smør tilsættes lidt efter lidt. Derefter æltes det godt sammen og æggene tilsættes et af gangen. Når to af æggene er kommet i, tilsættes melet, herefter tilsættes resten af æggene.

Bradepanden fores med bagepapir og massen smøres ud i et jævnt lag à ca. 1cm. tykkelse.

Bages ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.

Efter afkøling deles bunden på midten og smøres sammen med abrikosmarmelade, skæres ud i små firkanter eller trekanter eller de stikkes ud med en rund eller en hjerteudstikker.

Kagerne er nu klar til at overtrække i chokolade eller glasere med glasur.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (15 stemmer)

Opskriften er vist 66586 gange,
og udskrevet 1154 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-12-07 13:26:42
skal smøret smeltes?


tit  -  2012-11-14 19:27:36
burde der ikke lige skrives abrikosmarmelade og chokolade under ingredienser