Petit Four

Petit Four, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Petit Four, billede 4 Petit Four, billede 1 Petit Four, billede 2 Petit Four, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.Odense marcipan
200 g.sukker
200 g.smør
200 g.æg (ca.4 stk.)
20 g.hvedemel
 
 
Opskrift:
Marcipan og sukker æltes sammen, smør tilsættes lidt efter lidt. Derefter æltes det godt sammen og æggene tilsættes et af gangen. Når to af æggene er kommet i, tilsættes melet, herefter tilsættes resten af æggene.

Bradepanden 23x33 cm. fores med bagepapir og massen smøres ud i et jævnt lag à ca. 1cm. tykkelse.

Bages ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.

Efter afkøling deles bunden på midten og smøres sammen med abrikosmarmelade, skæres ud i små firkanter eller trekanter eller de stikkes ud med en rund eller en hjerteudstikker.

Kagerne er nu klar til at overtrække i chokolade eller glasere med glasur.





karakterer:
Opskriften er vist 78475 gange,
og udskrevet 1243 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-12-07 13:26:42
skal smøret smeltes?

  -   2012-11-14 19:27:36
burde der ikke lige skrives abrikosmarmelade og chokolade under ingredienser