Medaljer med vaniljecreme

Medaljer med vaniljecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 8 stk.
KonditoriRet : Konditori - Medaljer

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Medaljer med vaniljecreme, billede 4 Medaljer med vaniljecreme, billede 1 Medaljer med vaniljecreme, billede 2 Medaljer med vaniljecreme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

60 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
   
  Vaniljecreme:
1 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
Opskrift:
Medaljer:
Smør/margarine hakkes ud i melet. Kom sigtet flormelis i sammen med æggeblommen. Æltes til en dej, der stilles koldt i nogle timer. Rulles ud i ca. 5-7 mm's tykkelse og udstikkes til medaljer ca 8 cm. i diameter.

Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10 min.

Lægges sammen med vaniljecreme og pyntes med glasur eller flødeskum.

Vaniljecreme:
Alle ingredienser undtaget vaniljesukker piskes sammen i en tykbundet gryde. Piskes under svag varme, til den er tyk. Pisk hele tiden. Efter afsvaling røres vaniljesukker i.


karakterer:
Opskriften er vist 148025 gange,
og udskrevet 3023 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (149 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12643 (3010 kcal)
KJ pr. stk. 1580 (376 kcal)
Vægt ialt 789 gram
Vægt pr. stk. 98 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1602 KJ (381 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 25.0 gram
Kulhydrat 35.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Maja  -  2017-11-30 18:01:39
Syntes godt at der kunne være lidt flere detaljer, om hvornår tingene skal gøre og sådan, ellers en god opskrift :)

Lene  -  2017-03-31 23:07:18
Ville man ikke kunne bage bundene i forvejen og enten gemme dem Iben kagedåse eller fryse dem ned?

  -  2012-10-05 15:54:25
Den vanille crem er par super,er til at bruge efter en t i køleskabet.

Haha   -  2012-06-03 17:25:58
Man kan også bare bruge en hel normal kagecreme i poser hvor man kun skal tilsætte mælk!!!

Gitte Jo  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har lavet disse med kaffefløde 9%, det kan sagtens gå. De fik rigtig meget ros og cremen er lækker efter et døgn i køleskabet. Nem og god opskrift. bestemt et forsøg vær.