Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Blommelagkage

Blommelagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 lagkagebund
6 storemakroner
½ dl.sherry
 
 Fyld:
¼ l.kagecreme
½ dl.lys likør
 
 Pynt:
¼ l.piskefløde
1 spsk.sukker
1 tsk.vanille
500 g.modne blå blommer
 
 Kant:
200 g.marcipan
100 g.flormelis
 


Opskrift:

Lagkagebunden dækkes med kagecreme, smagt til med likør. Makroner, fugtet med sherry, lægges på cremen og dækkes med flødeskum, smagt til med sukker og vanille. Halve udstenede blommer lægges på. Marcipan og flormelis æltes sammen og rulles til en bred strimmel, der lægges omkring kagen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 23729 gange,
og udskrevet 315 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nina M  -  2009-09-24 09:30:41
Det lyder søreme lækkert. Jeg ville dog blande flødeskum i cremen, så bliver dem meget lettere i konsistens og tyngde. Jeg plejer at bruge ca. ½ liter piskefløde til creme lavet af ½ liter mælk. Det passer nogenlunde, der skal dog være lidt mere creme end flødeskum. Prøv selv!