Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italienske hakkebøffer

Italienske hakkebøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Italienske hakkebøffer, billede 4 Italienske hakkebøffer, billede 1 Italienske hakkebøffer, billede 2 Italienske hakkebøffer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.hakket oksekød
 salt
 peber
2 spsk.smør
1 spsk.olie
 
 Sovs:
2 løg
2 fedhvidløg
3 spsk.olivenolie
500 g.tomater
1 tsk.timian
1 tsk.rosmarin
1 dl.hvid eller rødvin
 salt
 peber
2 spsk.kapers
 grønne oliven
 sorte oliven
 


Opskrift:

Form kødet til bøffer og krydder dem med salt og peber. Steg dem i smør på en pande. Hold dem varme.

Lad de grofthakkede løg snurre sig klare i en gryde. Kom de knuste hvidløgsfed i sammen med flåede, grofthakkede tomater (evt fra dåse). Krydder med salt, peber, timian og rosmarin. Hæld vinen ved og lad sovsen snurre uden låg i 15 - 20 min. Smag den godt til. Rør hakkede kapers og oliven i og smag til. Anret bøfferne i den varme tomatsovs kom lidt finthakket kapers og lidt tomatsovs på hver bøf.

Løse ris eller kogt pasta serveres til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (9 stemmer)

Opskriften er vist 39957 gange,
og udskrevet 552 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Erling Nielsen  -  2017-07-12 19:46:01
Jeg har prøvet at lave den 2 gange - og begge gange synes jeg, at sovsen er blevet lidt for syrlig.