Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italienske Farsbøffer

Italienske Farsbøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien - Italiensk - Italienske

Italien - Italiensk - ItalienskeIndsendt :





Ingredienser:
400 g.hakket oksekød
1 skiveafskorpet franskbrød
1 dl.vand
1 tsk.salt
1/4 tsk.peber
1 tsk.oregano
1 æggeblomme
1 dl.fløde 13
1 spsk.smør
 
 Sovs:
2 dl.tomatjuice eller 1/2 ds flåede tomater
1 spsk.revet løg
1 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 
 Gratinering:
4 - 8 skiverost
 
 


Opskrift:

Lad det smuldrede franskbrød trække i vandet. Læg kødet i en skål og tilsæt salt og krydderier. Bland æggeblommer og fløde i. Hæld vandet fra franskbrøddet (Hvis det ikke har opsuget det hele) Bland brøddet i farsen og arbejd den godt igennem. Form farsen til 8 små eller 4 store bøffer. Brun dem i lidt smør og læg dem i et ovnfast fad.

Sovsen:
Hæld tomatjuice eller flåede tomater med væde i en kasserolle tilsæt løg og bring blandingen i kog. Udrør hvedemelet med lidt vand og pisk det i den kogende sovs. Lad sovsen koge sagte i ca 5 min.

Hæld sovsen over bøffene og læg en osteskive på hver bøf. Gratiner retten ved 250 grader i ca 15 min. til osten er blevet let gylden. Skal retten være extra lækker, kan tilsættes lidt rødvin i sovsen og evt smørristede champignoner ( inden osten )




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 20095 gange,
og udskrevet 545 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Hvidløg + persille i både kød og sovs giver prikken over i'et. Udelad IKKE rødvin i sovsen