Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italiensk kødsauce

Italiensk kødsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
1/2 dl.smør
3 1/2 dl.finthakket løg
1 dl.finthakket selleri
1/8 dl.finthakket persille
1/3 dl.hvedemel
2 1/2 dl.rødvin
1 salt
1 oregano
1 dl.oliven olie
2 1/2 dl.revet gulerod
6 dl.finthakket champignons
1 kg.hakket oksekød
1/3 dl.tomatpure
8 dl.kødbouillon
 peber
1 hvidløg efter smag
 


Opskrift:

Bland smør og olie i en stor stegegryde og opvarm. Tilsæt løg og sauter i et minuts tid. Tilsæt gulerødder, selleri, champignons og persille. Lad det simre i ca. 5 min under omrøring.

Tilsæt det hakkede kød og lad det brune. Hæld melet ud over kødet og rør indtil det er godt blandet. Tilsæt tomatpure. Tilsæt vinen gradvis, under stadig omrøring. Tilsæt bouillon og krydderier efter smag.

Lad det simre under periodisk omrøring omkring en time, eller indtil det har en passende tykkelse.

Serveres med pasta.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (19 stemmer)

Opskriften er vist 29133 gange,
og udskrevet 861 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-02-21 21:13:16
Den bedste opskrift jeg har prøvet!


  -  2008-01-16 17:08:08
mums det smager godt