Italiensk kødsauce

Italiensk kødsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red:


Ingredienser:
0.5 dl.smør
3.5 dl.finthakket løg
1 dl.finthakket selleri
0.125 dl.finthakket persille
0.33 dl.hvedemel
2.5 dl.rødvin
1 salt
1 oregano
1 dl.oliven olie
2.5 dl.revet gulerod
6 dl.finthakket champignon
1 kg.hakket oksekød
0.33 dl.tomatpure
8 dl.kødbouillon
 peber
1 hvidløg efter smag
 
Opskrift:
Bland smør og olie i en stor stegegryde og opvarm. Tilsæt løg og sauter i et minuts tid. Tilsæt gulerødder, selleri, champignons og persille. Lad det simre i ca. 5 min under omrøring.

Tilsæt det hakkede kød og lad det brune. Hæld melet ud over kødet og rør indtil det er godt blandet. Tilsæt tomatpure. Tilsæt vinen gradvis, under stadig omrøring. Tilsæt bouillon og krydderier efter smag.

Lad det simre under periodisk omrøring omkring en time, eller indtil det har en passende tykkelse.

Serveres med pasta.


karakterer:
Opskriften er vist 30642 gange,
og udskrevet 889 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2016-02-21 21:13:16
Den bedste opskrift jeg har prøvet!

  -  2008-01-16 17:08:08
mums det smager godt