Indianerhashis

Indianerhashis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
4 storeporrer, i tynde skiver
4 storegulerødder (halv mængde af porrer), groft revet
1 stortzitauerløg, grofthakket
1 spsk.mild paprika
1 terningoksebouillon
2 dl.tomatpure (Beauvais)
 vand
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Kødet svitses i fedtstof i en gryde, indtil det hele er delt og grynet. Dernæst svitses grøntsagerne sammen med kødet. Tilsæt paprika, tomatpure og vand - så det hele er dækket, samt krydderierne. Det hele simrer under låg 15 - 20 minutter. Smages til med yderligere krydderier. Retten kræver ofte en del salt, afhængig af årstiden og grøntsagerne. Et hvidløgsfed eller 2 gør bestemt ingen skade (hvis man kan lide hvidløg altså).

Serveres rygende varm ned flûtes eller franskbrød med blød krumme og sprød skorpe. Hertil en kælderkold pilsner eller et godt glas rødvin.





karakterer:
Opskriften er vist 20925 gange,
og udskrevet 537 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-11 17:17:32
Jo...kender udemærket opskriften. God hurtig og lækker!