Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indianergryde

Indianergryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Indianergryde, billede 4 Indianergryde, billede 1 Indianergryde, billede 2 Indianergryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
15 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Basilikum, tørret
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 Pølse. hot dog
240 gram Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
4 skiver Ananas. konserves 1 dåse ananas indholder ca 350 g. ananas drænet vægt.

1 skive ananas vejer ca. 40 gram
   


Opskrift:

Løg skæres i tern og svitses i en gryde i margarine. Kødet tilsættes og svitses med. Tomater, vand og krydderier tilsættes og saucen småkoger under låg, ca. 15 min. Pølserne skæres i mindre stykker og tilsættes. Ris koges som anvist på pakke. Ananas skæres i mindre stykker og blandes med risene.

Man kan evt. anrette risen i en ring på et stort fad og fordele kødsaucen i midten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (45 stemmer)

Opskriften er vist 147377 gange,
og udskrevet 2384 gange.


Energi:
KJ total 7600 (1809 kcal)
KJ pr. Pers. 1900 (452 kcal)
Vægt ialt 1257 gram
Vægt pr. Pers. 314 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 604 KJ (143 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 5.1 gram
Kulhydrat 18.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Preffen  -  2016-07-31 12:40:34
Spk. Nu er en indiner heller ikke fra Indien. Det er en inder derimod. At dette er en anden variant af en indianegryde, kan vel ikke slå nogen skår af folk??? Madlavning er nu engang til for at man kan ændre ting osv. Intet er sgu rigtigt eller forkert med mindre man selv har opfundet en virkelig unik ret, men det er der vist ingen af de skabekrukker herinde der har. At tale om at forbedre en ret , er igen en smagssag. Ikke alle kan lide chili og ingefær, så i deres øjne ødelægger du retten. Hvad med at komme med noget konstruktivt og skriv tingene som en god ude. Istedet for at kæfte op om forbedringer og påstande om rigtige og forkerte retter. Er jo total latterligt


Plet  -  2013-03-22 18:32:51
Korrekt den har intet med Indien at gøre men negerboller har heller intet med negre ar gøre eller hvad?


Jønne  -  2013-02-09 12:20:36
Jeg kalder den gerne Indianer gryde, og ungerne er vilde med det ( Det er vi voksne også) Ako: Pølser SKAL i, og lad da værre med at putte chili i, det vil ødelække en nem og dejlig ret.


SPK  -  2012-10-13 14:35:27
Jeg er selv fra indien, og kan sige at den her ret hr intet med indien at gøre


rabatskat  -  2011-06-19 20:06:44
Gitze har du sendt den ind!???


gitze  -  2011-02-25 16:23:44
Dette har intet med indianergryde at gøre. En rigtig indianergryde er med revne kartofler. Jeg har en opskrift der sparker r**


Ako  -  2010-03-18 08:03:23
retten kan forbedres væsentligt ved at undgå pølser, tilføje lidt paprika og frisk ingefær og evt lidt frisk skåret chile. Thailanske jasminris vil være ideelle (undgå supermarkedets ris)