Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagt hakkebøf

Indbagt hakkebøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Indbagt hakkebøf, billede 4 Indbagt hakkebøf, billede 1 Indbagt hakkebøf, billede 2 Indbagt hakkebøf, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.Hakket oksekød
5 stk.butterdejsplader
3 stk.peberfrugter (gerne forskellige farver)
2 stk.løg
2 glaschampignoner
 salt
 peber
 e.v.t. paprika
1 æg
 
 


Opskrift:

Man former farsen til hakkebøffer. Derefter krydder man dem med salt, peber og paprika og bruner dem på panden, men kun til der er brune på begge sider. Så lader man bøfferne køle af.

Så skærer man peber, løg og champignoner ud i små stykker og steger dette på panden til det er mørt. Herefter skal dette også køle.

Det er meget vigtigt at det bliver helt koldt!!


Når disse ting er blevet kolde, skal man rulle butterdejspladerne ud med en kagerulle. Butterdejen skal rulles meget tynd. Der skal bruges 1/2 plade til hver bøf. Når pladerne er rullet ud, ligger man en bøf på hver stykke dej og lægger fyldet ovenpå bøffen. Herefter lukker man dejen og lægger den enten på bagepapir eller i smurt fad.

Nu skal bøfferne pensles med æg og bages i forvarmet ovn på 225 grader C. alm. ovn i ca. 45 min. eller til de er gyldne.

Kan evt. serveres med kartofler, bearnaisesauce og grøntsager.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (26 stemmer)

Opskriften er vist 80999 gange,
og udskrevet 1671 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ann   -  2015-08-06 16:45:26
Kan man lave dem dagen før, og så varme dem igen på grillen ? hvilke mål skal butterdejen Ca have til hver bøf?


  -  2013-11-17 16:57:04
super lækkert med friske champignoner. Men synes nu ikke bøfferne skal have mere end ca 25 min i ovnen,da vores var blevet tørre


Peter  -  2012-10-05 13:37:40
Smager vildt godt


Ole Hansen  -  2007-02-25 12:10:11
Rigtig god opskrift, brug friske champignon


Trine  -  0000-00-00 00:00:00
Der er alt for mange grøntsager. Det halve er rigeligt


Helle Rasmussen  -  0000-00-00 00:00:00
God , spændende gæstemad