Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karrysuppe på hønsekødsuppe

Karrysuppe på hønsekødsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1350 g.kylling
60 g.smør
1 stortløg
1 spsk.karry
1 fedhvidløg
 persille, et par stilke
 sellerigrønt, en stor stilk eller bladselleri
2 literhønsekødsuppe
1 spsk.maizena
6 spsk.piskefløde eller creme fraiche (38%)
 


Opskrift:

Den istandgjorte kylling deles i små portionsstykker. Tør dem i et rent klæde eller køkkenrulle. Løg hakkes fint og brunes lidt i en tykbundet gryde. Tilsæt karry og et fed hvidløg og rør godt rundt. Tilsæt kyllinge- stykkerne, som brunes omhyggeligt på alle sider, og spæd derefter med varm suppe. Grofthakket selleri og persille tilsættes og det hele bringes til kogepunktet. Rør Maizenamel ud med lidt kold bouillon og sæt jævningen på suppen. Læg låget på og suppen skal nu snurre ca. 3 kvarter til 1 time indtil kødet er mørt og næsten falder fra benene. Tag kødstykkerne op og hold dem varme, mens suppen sies gennem en sigte. Den siede suppe hældes tilbage i gryden og legeres med fløden. Læg kyllingestykkerne tilbage i suppen og stil gryden på bordet. Serveres med flûte og evt. en skål løse safranris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20955 gange,
og udskrevet 536 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu