Kartoflerne skrælles og skæres i mellemstore terninger. De koges i ca. 10 min. Hæld vandet fra og lad dem dampe af. Kødet æltes sammen med salt og peber. Kødet lægges i bunden af et smurt ildfast fad. Kartoflerne fordeles over. Margarine og peberod røres sammen og fordeles over kartoflerne.
Tilberedes i ovn 225 grader i ca 30-40 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(8 stemmer)
Opskriften er vist 10736 gange, og udskrevet 203 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider