Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















GUISO

GUISO, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.hakket oksekød
2 pr. p store løg
6 pr. p mellemstore kartofler
1/2 pr. p hvidkålshoved
3/4 kg.gulerødder
2 dl.vand
½ terningbouillon
1 1/2 dl.ris
2 pr. p tsk karry
 salt
 peber
 timian
25 g.margarine
 
 


Opskrift:

Løg, kartofler, gulerødder og hvidkål skives eller snittes. Løg og oksekød brunes i margarine. Gulerødder, kartofler og hvidkål tilsættes, og når det er faldet noget sammen, tilsættes ris. Kogende vand og bouillon hældes over retten, og der tilsættes krydderier efter smag. Retten småsnurrer under låg i Ca. 1/2 time.

Guiso serveres med varme flutes, øl og brændevin.

Retten smager i øvrigt bedst andendagen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (31 stemmer)

Opskriften er vist 27684 gange,
og udskrevet 661 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

ejj  -  2014-03-08 12:33:48
Også dejlig med hvidløg


Lise  -  2012-12-25 00:39:53
Pr potion


Nysgerrig  -  2012-10-28 21:20:45
Er det per person eller per portion? Gerne svar fra en, der har prøvet at lave retten.


Linda  -  2011-01-23 20:17:23
Den skal dog snurre under låg noget længere. Min erfaring siger minimum en time før alt er mørt


Linda  -  0000-00-00 00:00:00
Tror det er per portion. Og det er en KAMPgod ret. For den som regel dageb efter stuvet hvidkål :) MUMS


asd  -  0000-00-00 00:00:00
pr person vel


H.B.  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad betyder pr. p?


johnbf  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig god mad