Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Gryderet med hakket oksekød

Gryderet med hakket oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :


Gryderet med hakket oksekød, billede 4 Gryderet med hakket oksekød, billede 1 Gryderet med hakket oksekød, billede 2 Gryderet med hakket oksekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
2 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
4 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
8 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
4 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
140 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 laurbærblade
   


Opskrift:

Pil løgene og hak dem. Skær porrerne i tykke ringe (brug halvdelen af det grønne). Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.

Begynd med at brune kødet i den varme olie, drys med salt og peber, inden melet drysses på og blandes godt med kødet.

Rør vand og tomatpúre sammen og rør det i det brunede kød. Tilsæt laurbærblad, løg, porrer og gulerødder og lad retten komme i kog. Læg låg på og lad det simre i 45 min.

Smag til med salt og peber.

Server retten sammen med kartoffelmos.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (62 stemmer)

Opskriften er vist 284267 gange,
og udskrevet 6074 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anne  -  2014-04-11 20:57:07
Jeg tilføjede to boullion terninger i vandet, en grønsags og en oksekød, det giver lige det sidste pift, men droppede så saltet.


Jesper  -  2011-02-01 19:27:37
Det er en kanon god ret!! det jeg gjord var at tilføje piskefløde og beacontern, fløden gør godt nok retten med fed men det tilføjer en god smag i retten, og det gør ikke noget at lave den stå længer tid ved svag varme!! men igen kanon ret


mathias  -  2009-07-29 14:54:59
lyder lækkert det tror jeg vi skal have i aften :D


Mona  -  2009-04-28 13:40:30
Super ret, jeg kom en grønsags terning i, og til gæstemiddag lidt piskefløde


Maja  -  2008-10-26 13:25:08
Jeg sprang porrerne over, og brugte istedet forårsløg Derudover brugte jeg også cocktailpølser og bacon i tern.


Henning  -  2007-10-18 18:34:30
jeg synes den er rigtig denne her ret!


Sidsel  -  2007-03-28 19:01:56
Hvis man syntes den mangler smag kan man bare komme oregano i det er rigtig godt i.