Whiskysauce 02

Whiskysauce 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Saucer med spiritus

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 stk.løg
50 g.stegemargarine
10 g.paprika
40 g.mel
8 dl.fong/vand
2.5 dl.James Martin whisky
20 g.hønsebouillon
1 dl.heinz ketchup
1 dl.piskepløde
1 dl.sødmælk
 herbes de provence
 salt
 peber
 
Opskrift:
Løgene pilles og hakkes meget fint. Sauteres lyse i margarinen.

Paprika tilsættes, og varmes igennem. Melet tilsættes og bages med.

Tilsæt herefter vand, hønsebouillon, og tomatketchup. Koges jævnt igennem.

Herefter tilsættes sødmælk, piskefløde, og whisky.
Saucen koger nu godt igennem.

Smages til med salt, peber og herbes de provence.





karakterer:
Opskriften er vist 23213 gange,
og udskrevet 652 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
denne sovs smager delikat sammen med kalvesteg og rødebøffer