Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Whiskysauce I

Whiskysauce I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Saucer med spiritus

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 stk.løg
50 g.stegemargarine
10 g.paprika
40 g.mel
8 dl.fong/vand
2 1/2 dl.James Martin whisky
20 g.hønsebouillon
1 dl.heinz ketchup
1 dl.piskepløde
1 dl.sødmælk
 herbes de provence
 salt
 peber
 


Opskrift:

Løgene pilles og hakkes meget fint. Sauteres lyse i margarinen.

Paprika tilsættes, og varmes igennem. Melet tilsættes og bages med.

Tilsæt herefter vand, hønsebouillon, og tomatketchup. Koges jævnt igennem.

Herefter tilsættes sødmælk, piskefløde, og whisky.
Saucen koger nu godt igennem.

Smages til med salt, peber og herbes de provence.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 20662 gange,
og udskrevet 606 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
denne sovs smager delikat sammen med kalvesteg og rødebøffer