| |
|
Whiskysauce 02
Whiskysauce 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
2 | stk. | løg2 stk. løg | 50 | g. | stegemargarine50 g. stegemargarine | 10 | g. | paprika10 g. paprika | 40 | g. | mel40 g. mel | 8 | dl. | fong/vand8 dl. fong/vand | 2 1/2 | dl. | James Martin whisky2 1/2 dl. James Martin whisky | 20 | g. | hønsebouillon20 g. hønsebouillon | 1 | dl. | heinz ketchup1 dl. heinz ketchup | 1 | dl. | piskepløde1 dl. piskepløde | 1 | dl. | sødmælk1 dl. sødmælk | | | herbes de provence herbes de provence | | | salt salt | | | peber peber | | | |
| |
Løgene pilles og hakkes meget fint.
Sauteres lyse i margarinen.
Paprika tilsættes, og varmes igennem.
Melet tilsættes og bages med.
Tilsæt herefter vand, hønsebouillon, og tomatketchup.
Koges jævnt igennem.
Herefter tilsættes sødmælk, piskefløde, og whisky.
Saucen koger nu godt igennem.
Smages til med salt, peber og herbes de provence.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6
(7 stemmer)
Opskriften er vist 21615 gange, og udskrevet 637 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 denne sovs smager delikat sammen med kalvesteg og rødebøffer
|
|