Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cognac sovs

Cognac sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Saucer med spiritus

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Cognac

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 dl.barbecue sauce
 dl.skummetmælk
 En smule ekstra mælk eller vand
½ tsk.karry
½ tsk.paprika
1 tsk.tørret rosmarin
1/4 tsk.peber
 Lidt kalve eller oksebouillon
1-2 spsk.cognac
 Maizena til jævning
 


Opskrift:

Opvarm barbecuesauce og mælk i en gryde. Opløs krydderierene i det ekstra vand / mælk. Rør det i den kogende sauce. Lad det simre et par minutter. Jævnes med maizena - cognac tilsættes. Smag til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 20298 gange,
og udskrevet 295 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu