Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Cognac sovs

Cognac sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Saucer med spiritus

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Cognac

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 dl.barbecue sauce
 dl.skummetmælk
 En smule ekstra mælk eller vand
½ tsk.karry
½ tsk.paprika
1 tsk.tørret rosmarin
1/4 tsk.peber
 Lidt kalve eller oksebouillon
1-2 spsk.cognac
 Maizena til jævning
 
Opskrift:
Opvarm barbecuesauce og mælk i en gryde. Opløs krydderierene i det ekstra vand / mælk. Rør det i den kogende sauce. Lad det simre et par minutter. Jævnes med maizena - cognac tilsættes. Smag til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 21500 gange,
og udskrevet 327 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu