Squashen skrælles, befries for kerner og skæres i mindre stykker.
Stykkerne koges i letsaltet vand tilsat merian, til de er så møre at de nemt kan moses.
Vandet hældes fra squashen, der dampes tørre i en gryden uden låg.
Squashen moses.
Persillen skylles, hakkes og blandes i squashmosen.
Youghurten røres i.
Squashmosen smages til med salt og friskkværnet peber.
Squashmos err især velegnet til lyst kød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 13725 gange, og udskrevet 206 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider