Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget brisling med tofu-mayonaise

Røget brisling med tofu-mayonaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : SildeFisk - Røget brisling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.renset, røget brisling
200 g.tofu
1,5 dl.vand
1 tsk.soyasauce
1 tsk.dijonsennep
2 tsk.kapers
1 spsk.citronsaft
1 spsk.tidselolie
2 tsk.æblejuice
1 lilleskalotteløg
2 spsk.finthakkede urter (dild, purløg, estragon, citronmelisse)
 lidt friskmallet sort peber
½ citron, usprøjtet
1 tomat
 friske krydderurtekviste
 


Opskrift:

Renset, røget brisling anrettes dekorativt på et fad og stilles koldt.

Tofu skæres i mindre stykker, som pureres i mixer med vand, soyasauce, sennep, kapers, citronsaft, olie og æblesaft. Skalotteløg pilles, hakkes fint og blandes i sammen med hakkede krydderurter. Tofu-mayonnaisen smages til med peber og hviler nogle minutter.

Halvdelen af mayonnaisen anrettes over fisken, og resten serveres i en skål ved siden af. Citronen skylles, tørres og skæres i skiver. Tomaten skylles og skæres i 8 både. Fiskeanretningen garneres med citronskiver, tomatbåde og krydderurtekviste.

Hertil gives ristet franskbrød eller ristet rugbrød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (12 stemmer)

Opskriften er vist 8783 gange,
og udskrevet 79 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-01-13 08:29:55
hvad er tofo