auberginer, skæres i lidt brede skiver8 auberginer, skæres i lidt brede skiver
2
fed
hvidløg, pillet2 fed hvidløg, pillet
2
spsk.
brødkrummer2 spsk. brødkrummer
1/3
kop
mælk1/3 kop mælk
¼
kop
gyldne rosiner, lagt i varmt vand i 10 min.¼ kop gyldne rosiner, lagt i varmt vand i 10 min.
¼
kop
piniekerne, let ristet¼ kop piniekerne, let ristet
4
æg, pisket4 æg, pisket
salt salt
Opskrift:
Varm ovnen op til 175 grader.
Varm olien op til 190 grader i en stegeso/ildfast fad.
Steg auberginerne skiftevis hurtigt efter hinanden. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
I en morter, stød hvidløg og brødkrummer sammen, tilsæt mælk lige nok til at det bliver en tyk masse.
Tag den resterende kogte olie op fra fadet, efterladende et tyndt lag olie i bunden, læg auberginerne i bunden af fadet.
Bland hvidløgsmassen sammen med rosiner og piniekerner med æggene, tilsæt lidt salt og hæld over auberginerne.
Bag i ca. 15 min. eller indtil æggene er næsten tørre.
Hæld forsigtigt omeletten ud på et stort fad, skær ud i tærtelignede stykker og server dem varme eller rumtemperatur
Tips:
Spar ikke på olien. Ironisk nok suger auberginer mindre olie til sig ved rigelig olie end hvis der er for lidt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 19795 gange, og udskrevet 331 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider