Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Aubergine omelet, med rosiner og piniekerne

Aubergine omelet, med rosiner og piniekerne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 kopper oliven olie (se note)
8 auberginer, skæres i lidt brede skiver
2 fedhvidløg, pillet
2 spsk.brødkrummer
1/3 kopmælk
¼ kopgyldne rosiner, lagt i varmt vand i 10 min.
¼ koppiniekerne, let ristet
4 æg, pisket
 salt
 


Opskrift:

Varm ovnen op til 175 grader.
Varm olien op til 190 grader i en stegeso/ildfast fad.

Steg auberginerne skiftevis hurtigt efter hinanden. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. I en morter, stød hvidløg og brødkrummer sammen, tilsæt mælk lige nok til at det bliver en tyk masse. Tag den resterende kogte olie op fra fadet, efterladende et tyndt lag olie i bunden, læg auberginerne i bunden af fadet.

Bland hvidløgsmassen sammen med rosiner og piniekerner med æggene, tilsæt lidt salt og hæld over auberginerne. Bag i ca. 15 min. eller indtil æggene er næsten tørre. Hæld forsigtigt omeletten ud på et stort fad, skær ud i tærtelignede stykker og server dem varme eller rumtemperatur

Tips:

Spar ikke på olien. Ironisk nok suger auberginer mindre olie til sig ved rigelig olie end hvis der er for lidt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18867 gange,
og udskrevet 298 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu