Squashboller
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Riv squashen groft.
Smelt smørret i en gryde og kom mælken i. Hæld den lillefingervarme blanding i en skål og tilsæt creme fraiche. Udrør gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Rør dejen godt sammen. Dæk skålen med et låg (f.eks. en tallerken), og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. en time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt resten af melet, hvis dejen hænger i. Form dejen til 16 boller eller miniflutes (10 cm lange), og stil dem til efterhævning på en plade med bagepapir i ca. 30 minutter. Pensl bollerne med æg (klip brødene i overfladen med en saks). Bages i ca. 15 minutter ved 225 grader C alm. ovn midt i ovnen. |
|
Opskriften er vist 94960 gange,
og udskrevet 3516 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (16 stemmer) |
|
Kommentarer BeM - 2017-08-06 11:26:57 hvad gør man med squashen? koger? river? hakker? ukendt - 2017-07-24 23:01:29 brug chokoladefyld Bagenymfen - 2014-04-20 15:41:25 De faldte ikke sammen for mig, men jeg klippede ikke i dem, så kan måske være det er derfor. Jeg penslede med A38 og drysede lidt havregryn på toppen. De blev super flotte og smagte himmelsk. froe - 2008-10-27 18:43:54 rigtig fine boller med rigtig god smag Karin - 2008-08-21 14:06:29 Bollerne kan sagtens klare 200g squash. Mht. at bollerne falder sammen - dem jeg tog tidligt ud var find, resten af pladen fik eftervarmen og faldt sammen. Men smagen var stadig god ;-) Nina - 2005-01-01 01:01:01 Disse boller har forbedret min livskvalitet med 34%. Der skal meget mere squash i, det har I ret i... kirsten - 2005-01-01 01:01:01 jeg har bagt dem 2 gange. de smager dejligt, men hvorfor falder de sammen? sonja - 2005-01-01 01:01:01 rigtig gode boller, men vil også anbefale meget mere squash i. michaelbartoft - 2005-01-01 01:01:01 man kan med succes meget gerne komme meget mere squash i end de 100 gram |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne