Squash syltet som asier
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Squashene vaskes, deles og udhules. De skrælles, skæres i stænger og lægges i saltlagen og stilles køligt 1 døgn. Si væden fra.
Eddike og vand bringes i kog og tilsæt sukker, skoldede pillede løg, dildskærmen og kogeposen med krydderierne. Koges i 5 minutter, tag gryden fra varmen og tilsæt konserverings- middel. Squashene kommes i en ren krukke og den varme lage hældes over. Krukken dækkes med et klæde og bindes til, når indholdet er koldt. |
|
Opskriften er vist 118337 gange,
og udskrevet 4480 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Betina - 2019-08-12 18:12:22 Hvor længe skal de stå inden man smager 😁 anonym - 2018-10-20 14:33:03 kan man ikke tåle atamon,kan man bruge hel peberrod i skiver,det konserverer også rie - 2018-07-29 16:39:31 kan ikke tåle atamon noget man kan erstatte den med anonym - 2011-08-27 15:20:41 syndes dette er en virkelig god opskrift og let at lave , og smager dejlig ,,, henny-hansen - 2007-08-14 10:01:43 bare knaldgod. Alle er vilde med det. Kan kun anbefales! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne