Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sis kebab

Sis kebab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab - Kabab

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :


Sis kebab, billede 4 Sis kebab, billede 1 Sis kebab, billede 2 Sis kebab, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.lam
200 g.løg
2 spsk.olie
1 tsk.flager af cayennepeber
1 tsk.stødt cayennepeber
1 tsk.Spids kommen
 Salt
 
4 mediumtomat
 
3-4 grønne peberfrugter
 
 pitabrød
1 bdt.persille
 


Opskrift:

Skær kødet ud i 8-10 stykker ca. 4x4 cm. og hak løgene fint.

Bland alle ingredienserne undtaget tomater persille og peberfrugter i en skål og lad det stå i min. 20 minutter, helst natten over

Klargør grillen

Put kødet på de smurte grillspyd på langs. Plaser spydene på grillen.

Skær tomater og grøn peber i halve og put dem på grillen ved siden af kødet

Varm pitabrødet.

Server med persille i pitabrødet og Adana kebab







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (152 stemmer)

Opskriften er vist 139979 gange,
og udskrevet 1335 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Conny  -  2010-04-19 23:28:25
alt for besværlig ret. Man risikerer også at lammekødet ikke bliver stegt nok til at være "blødt". Jeg bruger svinemørbrad og koger grøn pever og løg i både og sætter dem på spyd. Pensles med tomatpure og et drys af chili og lidt hvidløg påsmøres ovenpå. Det tager max. 10 min. i ovnen og forberedelsestiden er ca. 10 minutter, rigtigt lækkert når man vil have noget godt i en fart. Jeg synes ikke altid man kan være sikker på godt lammekød. Enten bliver det sejt, eller godt. Uanset hvad man siger til sin slagter.


Per  -  2009-05-29 07:45:08
Vi måtte opgive at grille direkte over kullene og altså lægge spydene på en foliebakke for at undgå at fedtet dryppede og gav flammer, måske man lige så godt kan lægge spydene på indirekte varme i en kuglegrill. Vi gav dem en 45-60 minutter. pitabrødet fyldte vi med iceberg i stedet for persille.


En dreng  -  2007-02-01 13:09:02
Fantastisk kebab, virkelig pikant. 10/10


Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Ihh, glæder mig til sommer og griltid. Den skal prøves denne hér


Mikkel  -  0000-00-00 00:00:00
Den er nok den bedst jeg smagt længe. Har du lavet andre ting? Hej :D