Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sauce Parisienne

Sauce Parisienne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 æggeblommer
1/2 tsk.salt
1 spsk.hvidvinseddike
1 spsk.citronsaft
1 spsk.Dijonsennep
3 dl.olivenolie
1 dl.vindruekerneolie
 


Opskrift:

Æggeblommerne røres med salt i blender eller foodprocessor. Hvidvinseddike, citronsaft og dijonsennep røres med. Tilsæt olien i en fin, tynd stråle, til saucen er tyk og luftig. Hak løg, hvidløg og persille og vend det i cremen med den grove sen-nep. Smag til med havsalt og friskkværnet peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11122 gange,
og udskrevet 105 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu