Sprødstegt makrel i rustik tomatsuppe med rørt rygeost

Sprødstegt makrel i rustik tomatsuppe med rørt rygeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Tomatsuppe

Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stormakrel i filet
1 løg
1 fedhvidløg
1 forårsløg
50 g.kapers
12-14 modne danske tomater
 Lidt frisk estragon
 Olie
2-3 spsk.balsamicoeddike
1 bøtterygeost
 
Opskrift:
Løget og hvidløget hakkes fint, sauteres i lidt olie, tomaterne skæres i grove stykker og tilsættes sammen med kapers. Når tomaterne begynder at falde sammen, tilsættes balsamico, snittet forårsløg, estragon, salt og peber. Det hele står og snurrer lidt.
Smag og konsistens kan justeres.

Makrelfileterne halveres og steges på skindsiden i en teflonpande i olie ved svag varme, men stadigvæk så meget varme, at fisken ikke står og "koger". Når skindet er sprødt, burde kødet også være tilberedt færdigt - ellers kan man vende den til sidst.

Rygeosten piskes op og lægges sammen med fisken oven på suppen





karakterer:
Opskriften er vist 14917 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu