torskekød eller lyssej250 g. torskekød eller lyssej
2
tsk.
salt2 tsk. salt
2
æg2 æg
2
spsk.
hvedemel2 spsk. hvedemel
1
bdt.
dild1 bdt. dild
1
bdt.
purløg1 bdt. purløg
10
g.
kapers10 g. kapers
Skal af 1 citron Skal af 1 citron
3
dl.
piskefløde3 dl. piskefløde
Opskrift:
Fiskekødet mixes sejt i en foodprocessor sammen med saltet. 1 æg ad gangen tilsættes, mens foodprocessoren kører rundt. Stop og tilsæt hvedemel, krydderurter, peber, kapers og reven citronskal. Kør igen, mens fløden hældes i i en tynd stråle. Farsen formes med en ske (som dyppes i varmt vand). Dellerne lægges på en bageplade og bages i ovnen i 10 min. ved 120 grader. Herefter grilles de på grillen. Anrettes med en god grov remoulade og eventuelt på spid med grillet chilipølse (fx chorizo) imellem.
Tips:
Server fx en salat af meget tynde gulerodstænger vendt med lidt nøddeolie, limesaft, dild, salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 13930 gange, og udskrevet 374 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider